Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Eerste wedstrijd voor D-Junioren SVA.

Voor een groot aantal spelers van SV Abbenes was dinsdag 19 mei 2015 toch wel een bijzondere dag. In de F en de E junioren werd er op "kleine" veldjes gespeeld en nu waren de spelers plotseling D-junioren en mochten ze in een oefenwedstrijd tegen Aalsmeer voor het eerst in hun jonge leven een wedstrijd gaan spelen op een groot veld met buitenspelregel !!

D-junioren bij SV Abbenes ? Ja zeker, volgend seizoen start SV Abbenes ook met een D-junioren team in de competitie en daarom werd deze oefenwedstrijd georganiseerd.

Je kon aan beide teams zien dat ze niet echt gewend zijn aan zo een groot veld. Ook bij Aalsmeer liepen namelijk veel spelers rond welke ook voor het eerst op een groot veld speelden.

Aalsmeer had iets meer in haar mars en keeper Max Feeleus moest helaas 4x de bal uit zijn doel halen. Een 0-4 ruststand. Aan de spelers van SV Abbenes lag dit niet want die deden erg goed hun best en hadden nog de pech dat een mooie aanval op de paal terecht kwam.

De tweede helft ging Max Feeleus als veldspeler verder en ging Adriaan Nederhoff op doel. SV Abbenes ging voortvarend van start in deze tweede helft wist de wedstrijd zelfs weer spannend te maken want de 0-4 achterstand werd ingelopen naar 3-4. Hierna maakte Aalsmeer toch weer 3-5 maar het slot was voor SV Abbenes en scoorde de eindstand 4-5.

Doelpuntenmakers voor SV Abbenes waren Thomas Wood (1x), Dion Meiland (1x) en Max Feeleus (2x)

De leiders waren zeer te spreken over het eerste optreden van deze spelers en zijn terecht trots op ze.