Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Disco in het Praatpunt lekker druk bezocht

Op zaterdag 17 november organiseerde de OEV, wegens succes in januari, de tweede disco van 2018. Deze disco was nog drukker bezocht dan de vorige keer.

DJ Hans Kattenberg verzorgde even als in vroeger tijden de muziek. Dat gaat natuurlijk niet meer met een plaatje op een draaitafel maar met de laptop. De OEV had zijn eigen muziekinstallatie meegenomen zodat de muziek loepzuiver in de zaal te horen was.

De bezoekers bestonden uit 20-gers, maar ook uit mensen die van vroeger de fameuze disco's in het Praatpunt kenden en nu gezellig met een hele vriendengroep kwamen. Er waren zelfs mensen uit Den Haag!Er werd ook een eerste prijs uitgereikt voor degene die het mooist was verkleed. Omdat een dame uit Den Haag zo'n mooie discolook had, werd zij tweede en Hans Bezemer werd eerste. Hij kreeg een meter bier.
Het duurde even voordat iedereen een beetje los kwam, maar als er één schaap over de dam is......   Er werd van alles gedanst: disco, stijldans, sirtaki, polonaise, noem maar op, de beentjes gingen van de vloer! Tinie Elshout was zo aardig om weer de hele avond achter de bar te staan, dankjewel Tinie! De OEV kan terugkijken op een zéér geslaagde avond!


Opbellen
E-mail
Info