Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Dorpsbarbecue 2016 weer super gezellig!

Wat geweldig dat onze weervoorspellers het mis hadden: niks zware buien die de dorpsbarbecue verstoorden! Het was een heerlijke zomerse avond, relaxte muziek van Henk van Asselt met partner Ellen, lekker eten, super gezellig, en sommigen bleven dan ook tot laat plakken....de eindtijd van 23.00 uur werd overschreden....

Er waren door andere verplichtingen dit jaar iets minder deelnemers dan vorig jaar, maar evengoed was het terrein goed gevuld met hongerige Abbenessers. Pakketten werden uitgedeeld, een plekje op de barbecue gezocht en bakken maar met elkaar! De bijbehorende salades smaakten prima. Kortom:  het eten was dik in orde!


En gezellig was het ook, nieuwe dorpsbewoners die ook aanschoven, heel leuk. Er waren 3 loterij rondes, waarvan er eentje was voor Samenloop voor Hoop 2017, waaraan Sandy Schalk met twee teams gaat meedoen. Zij haalde daar het mooie bruto bedrag van € 258 mee op.
Netto bleef er een geweldig bedrag van € 215,00 over ! Succes met de loop Sandy!                      (voor meer foto's: zie onderaan)                    

We kunnen nog wel meer vertellen, maar het was gewoon een geweldig leuke avond! Dank aan allen die hieraan hebben meegewerkt.  Tot slot geven we het woord aan de voorzitter van de OEV, Wendy Verboom.  

                                                                                                  

Lieve Dorpsgenoten,

Wat hebben wij zaterdag toch weer een heerlijke dag en avond beleefd met elkaar op onze jaarlijkse Dorpsbbq in ons mooie dorp.

 Het🌞 weer was geweldig️ de mensen 👍🏻die kwamen hadden er enorm zin in️ de 🎤muziek verzorgd  door onze dorpsgenoot Henk was weer top️ het🍗 eten en 🍻🍷drinken was heerlijk️ en wij als bestuur van de 🎉🎪OEV Abbenes kunnen weer terugkijken op een geslaagde dorpsbarbeque😄.

Wat heb ik als trotse voorzitster dan toch weer kunnen genieten op deze dag en avond: van al die vrijwilligers die komen helpen de 🎪feesttent opzetten en inrichten om van deze dag met elkaar weer een mooi feest te maken, op de barbecue zelf van iedereen die plezier had met elkaar, lekker aan het eten was, na de vakantie even bijkletsen met elkaar... Daar doen we het namelijk allemaal voor!

 En zelfs met het opruimen, afbreken en schoonmaken ben ik zo trots als een pauw dat we dan toch met elkaar ervoor zorgen dat het ook weer allemaal opgeruimd is op het MFT terrein. Want als bestuur van de OEV kun je het niet alleen...samen met elkaar en voor elkaar...  Maar ja dat is ook eigenlijk waar ons mooie dorpje een beetje voor staat toch??😉

Iedereen bedankt voor de heerlijke dag, de hulp, je komst, het plezier en vertier....want zonder jullie is er niets aan!!

Hartelijke groeten van uw Oranje Eventmenten Voorzitster. En zoals ik altijd zeg als we weer afscheid nemen na weer een leuk OEV feest: bedankt, tot ziens en volgende keer bij mij!! 😉

( want dat kan je zeggen als voorzitster van een evenementen vereniging...zo leuk!!)

Voor alle foto's:  KLIK HIER


Opbellen
E-mail
Info