Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


OEV Abbenes annuleert dorpsbarbecue en Halloweenfeest.

Afgelopen week heeft het bestuur van Oranje Evenementen Vereniging Abbenes voor het eerst sinds tijden weer vergaderd en hebben met pijn in hun hart moeten concluderen dat de Dorpsbarbecue én Halloween-viering dit jubileumjaar geen doorgang kunnen vinden.

Eerder werden de Night Quiz en Koningsdag ook al afgelast door het Corona-virus en nu komen deze twee evenementen hier ook bij omdat we nog steeds niet van het virus verlost zijn. Dat betekent dat er voor het eerst in 15 jaar geen dorpsbarbecue en in 17 jaar geen Halloweenfeest is.

De dorpsbarbecue stond deze maand op het programma namelijk op 22 augustus dus hier moest snel een beslissing over genomen worden.

Het Halloweenfeest stond op 31 oktober gepland en eigenlijk vond OEV Abbenes het nog erg vroeg om hier een beslissing over te nemen maar gezien de professionele aanpak van dit Halloweenfeest en de maanden van voorbereiding zou het voor de vele vrijwilligers erg sneu zijn om op het allerlaatste moment af te gelasten terwijl de vrijwilligers er dan zoveel vrije tijd en energie erin zouden hebben gestoken.

Daarom is er al in een vroeg stadium besloten om het Halloweenfeest dit jaar af te gelasten want OEV Abbenes wilt gewoon  geen risico lopen dat mensen op een van hun evenementen besmet raken want de 1,5 meter is helaas niet te handhaven.
😢

Maar!! 

OEV Abbenes zou natuurlijk geen Oranje Evenementen Vereniging zijn als ze niet alsnog hun best doen om er iets gezelligs van te maken in het dorp, ook al is dat vooralsnog op afstand/digitaal. 💻

Daarom heeft OEV Abbenes deze nazomer/dit najaar toch nog drie evenementen gepland:
- 28 augustus: Bitterballen-Bingo (digitaal, informatie volgt)
- 18 oktober: Puzzelrit (informatie volgt)
- 27 november: Pubquiz (informatie volgt)

Dus markeer deze data alvast in de agenda en hopelijk mag OEV Abbenes weer rekenen op jullie enthousiaste deelname! 🎉

Over de kerstmarkt zal later dit jaar een beslissing genomen gaan worden.

Opbellen
E-mail
Info