Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

HLC heeft 2 evenementen op de agenda staan: 18 juni en 10 september

Voor zondag 18 juni is de derde editie van Flightline al weer in de maak. Met twee zeer succesvolle evenementen achter de rug, zijn we ook vastbesloten om van deze ook een daverend succes te maken!

Er zal weer een spectaculaire line-up zijn, met een goede mix van alles disciplines.
Hiervoor zullen de beste gastvliegers van Nederland en omstreken worden uitgenodigd .
Dit loopt uiteen van de grootste en meest gedetailleerde schaalmodellen, razendsnelle straaljagers die met hoge snelheden slechts centimeters hoog voorbij scheuren, tot de meest extreme stuntvliegtuigen en helikopters!

Voor de kinderen zal er weer een speciale dropping plaatsvinden!!! 

Zondag 18 juni, aanvang 10.00 uur tot 20.00 uur.In het najaar organiseert de Hoofddorpse Luchtvaart Club op zondag 10 september de Warbird Dag.

Aan alle ellende van oorlog zit voor de liefhebbers een mooi bij product.

De technologische ontwikkeling van de luchtvaart industrie. Of het nu gaat om vliegend wapentuig of een platform speciaal gebouwd voor spionage, alles is ook op schaal na te maken.

Speciaal voor deze liefhebbers is er weer de HLC Warbiddag. Heb je een toestel dat tijdens de 1e wereld oorlog de rode baron heeft opgejaagd, in Vietnam de migs achterna heeft gezeten of tijdens een andere oorlog zijn werk heeft gedaan? Neem die dan mee en kom kijken naar alles wat je mede leden ten toon stellen.

Maar je mag zoals altijd uiteraard ook je calmato of je extra van een camo kleurtje voorzien!

Locatie: Dr. Heijelaan nabij 80 (vanuit Abbenes óver de A44), 2157 LP Abbenes.

 

Opbellen
E-mail
Info