Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


Thema karrenoptocht OEV Abbenes : 

Ook dit jaar zal op Koningsdag 2020 op maandag 27 april de traditionele optocht door Abbenes rijden.

Oranje Evenementen Vereniging Abbenes maakt het thema bekend voor de optocht op Koningsdag. Dit jaar is er gekozen voor het thema : IK HOU VAN HOLLAND….. Een geweldig thema natuurlijk om een boerenkar, skelter, fiets, bakfiets, kinderwagen, step of alles wat rolt te versieren. Met dit thema kun je werkelijk alle kanten op en wie houd er niet van Holland ?

Ga aan de slag en laat de jury versteld staan. Met de boerenkarren was vorig jaar Oranje Evenementen Vereniging Abbenes de winnaar met 150 jaar kerk in Abbenes. Wie gaat er dit jaar deze titel veroveren ? Is een boerenkar teveel van het goede doe dan mee met kleiner rollende vervoersmiddelen. Ook voor de individuele deelnemers is er een prijs te winnen.

Sla dit jaar eens de handen ineen met buren, familie, kennissen of met de vereniging en laat de optocht in Abbenes weer een groeien. Wie heeft niet al die mooie karren met carnaval voorbij zien komen ? Zoiets zou u toch ook kunnen maken ?

Indien u wel mee wilt doen maar weet niet hoe u aan een boerenkar kunt komen….? Stuur een e-mail bericht naar oev@abbenes.net en wij zullen u hierbij assisteren om aan een boerenkar te komen.

Veel bouwplezier en creativiteit gewenst !

Het thema dit jaar is :  

 

Muziekvereniging Door Gunst Verkregen uit Nieuwe Wetering is ook dit jaar weer van de partij dus we hebben een grote drumband voor de optocht uit. Laten we er voor zorgen dat achter de drumband dan ook een grote optocht loopt / rijdt.


We hopen dat er weer heel veel karren, aanhangwagens, skelters, wandelwagens, fietsen en ander rollend materiaal aan deze optocht mee doet.

Wilt u zich wel opgeven bij oev@abbenes.net ??

Opbellen
E-mail
Info