Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Uw afgedankte kerstboom kan nog dienen voor een goed doel!

Het is weer tijd om de kerstboom op te ruimen. Maar als u een ´echte´ heeft, waar laat je hem dan?

Jeugdraad Abbenes heeft de oplossing: zij doen mee aan de gemeentelijke inzamelingsactie en krijgen een soort premie(tje) per boom. Dus zijn ze blij met iedere boom die binnen komt!

Op zaterdag 12 januari a.s. is de officiële inzameldag van 9 tot 12 uur op het plein van dorpshuis Het Praatpunt. U kunt uw boom daar brengen, maar bent u niet in de gelegenheid hem zelf te bezorgen, dan willen de Jeugdraadleden hem ook eventueel op komen halen. Dat kan tot 11 uur, want om 12 uur worden de bomen opgehaald.

Vraagt u dit a.u.b. vóór zaterdag 12 januari, dan kan in één ronde alle bomen worden opgehaald. U kunt dit doen door een bericht te plaatsen op facebook van de Jeugdraad https://www.facebook.com/Jeugdraad-Abbenes-128582850546203/  of door een mail te sturen aan jeugdraad@abbenes.net of door eventueel Sjoerd Bootsman te bellen, telefoonnummer 06-18168475.

Wilt u uw boom eerder kwijt, dan kunt u hem vanaf heden zelf brengen en op het dorpshuisplein in het afgebakende vak leggen. Met de opbrengst kan de Jeugdraad weer leuke dingen voor de kinderen in het dorp organiseren.



De Jeugdraad wil graag het record van 56 bomen van vorig jaar verbeteren, dus alle bomen zijn meer dan welkom!!!

Opbellen
E-mail
Info