Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Goede opkomst eerste bijeenkomst Meer-Samen


De eerste middag in het Praatpunt van het initiatief 'Meer-Samen' was zonder meer erg geslaagd! Naar schatting zijn er ongeveer 40 bezoekers geweest.


Onder het genot van een kopje thee of koffie werd er vooral heel veel gepraat en kennisgemaakt. Tussen dorpsgenoten die je soms alleen van gezicht kent maar de naam niet weet, of die je helemaal niet kent terwijl ze maar een straat verderop wonen....   Ook werden er boeken/romans geleend, menigeen ging met een tas met boeken naar huis. Er lagen ook bladen van Meer-Historie op de tafels ter inzage en niet geheel onbelangrijk: er stonden heerlijke koekjes en plakken cake klaar!


De spelletjes bleven deze middag onaangeroerd, men had het te druk met bijpraten. Er is door de organisatie geïnformeerd naar de behoeftes van de aanwezigen, zodat daar op ingespeeld kan worden en er op dat gebied wellicht iets kan worden georganiseerd.


Meer-Samen is iedere eerste dinsdag van de maand, de volgende bijeenkomsten zijn op 1 maart, 5 april, 3 mei en 7 juni. Inloop van 14.00 tot 16.00 uur.

Opbellen
E-mail
Info