Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Wat was het weer smullen bij de Paasbrunch in het dorpshuis

De vrijwilligers van de Soos organiseren al jaren een keer in de drie weken op dinsdagmiddag bijeenkomsten voor mensen van de leeftijd van 50+ en ook zijn er behalve die middagen waarop veelal wordt gekiend, ook speciale bijeenkomsten met Pasen en Kerstmis waar de trouwe bezoekers extra worden getrakteerd. 

Hiervoor wordt dan door middel van de dinsdagmiddag bijeenkomsten gespaard, maar soms komt daar ook uit onverwachte hoek een donatie waar de vrijwilligers dankbaar gebruik van maken om de bezoekers extra te verwennen. Zo ook dit jaar: de AVVA, de volleybalvereniging die al vanaf 1957 bestond (ja u leest het goed: bestond) is helaas opgeheven bij gebrek aan voldoende leden. De verenging had echter nog geld in kas en heeft een gedeelte hiervan geschonken aan de Soos. Waarvoor hartelijk dank!

Dus werd het een uitgebreide Paasbrunch met soep, kroketten, heerlijke verse broodjes van de bakker, gekookte eitjes, beleg, paaseitjes, kortom voor alle smaken wat lekkers! Dat hadden de vrijwilligers weer heel goed geregeld, dank jullie wel!

En ook kon de gebruikelijke kien, dit maal in de vorm van een muziekbingo door John van den Berg samengesteld en begeleid, niet ontbreken. Een liedje brengt meer gezelligheid dan gewoon een nummertje aankruisen, dus werd er ook volop meegezongen en het was een super gezellige middag.


By Spek had voor de fleurige prijzen gezorgd, ook daarvoor hartelijk dank. Het was weer een geweldige middag met elkaar, de soos gaat -met uitzondering van de zomermaanden- weer sparen voor het Kerstdiner!
 

Opbellen
E-mail
Info