Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


Passage


Passage, een christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging te Abbenes.


Passage, christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging te Abbenes, had woensdag 15 november 2017 wijkagent Thijs Stut te gast als spreker.

Na de koffie / thee met allerlei traktaties, onder andere van Jeannette de Ruiter omdat ze weer Oma was geworden was het tijd voor het openingswoord van voorzitter Lenny Versteeg. Zij heette iedereen welkom en dan natuurlijk speciaal gastspreker Thijs Stut en benadrukte nogmaals dat ook deze vereniging zit te springen om nieuwe leden, want ook voor deze vereniging is het erg moeilijk om het hoofd boven water te houden. Dus als u interesse heeft in leuke avond met leuke sprekers meld u zich dan aan.

De vereniging is wel een christelijke vereniging dus voordat Thijs Stut kon gaan spreken werd er eerst nog uit de bijbel voorgelezen, een gedicht voorgedragen en gebeden. Nadat de kaarsen waren ontstoken was het woord aan wijkagent Thijs Stut.

Hij stelde zichzelf voor en vertelde over zijn werk in de Haarlemmermeer, zijn privéleven, zijn functie als wijkagent in Abbenes en had diverse tips over babbeltrucs, inbraakpreventie, buurt WhatsApp en veiligheid. Het werd een interessante avond en Thijs moest zelfs gevraagd worden om te stoppen want het was al ver na de geplande eindtijd van 22.00 uur en hij was nog lang niet klaar met zijn verhaal. Ook wilde hij nog een aantal filmpjes laten zien over babbeltrucs, etc….Daar was de tijd gewoon niet meer voor maar deze filmpjes zijn terug te vinden op de website : https://www.politie.nl/themas/thema/preventie.html  

Website Abbenes.net maakte ook een video opname van deze avond en een samenvatting is terug te vinden op de video pagina van de website. Link naar de video pagina is : http://www.abbenes.net/Video-s/

Het volgende evenement van Passage is de kerstviering op 20 december. Kerstviering met onze gezamenlijke broodmaaltijd en aansluitend een advent/kerst liturgie en een mooi kerstverhaal. (aanvang 18.00 uur – grote zaal.) Meenemen kaars/houder - Extra kosten:
€ 2,50 pp. Benedenzaal dorpshuis Het Praatpunt  


Opbellen
E-mail
Info