Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Abbenes beleefde weer drukste dag van het jaar door rommelmarkt

Een ongewoon beeld voor Abbenes: overal geparkeerde auto's langs de Hoofdweg en ook in de straten achter de kerk stond het vol: de jaarlijkse rommelmarkt van de Protestantse Gemeente Abbenes werd zaterdag 11 juni weer gehouden. Vanuit de hele regio kwamen de mensen op dit evenement af.

Ondanks de regen stonden vóór aanvang van de rommelmarkt de mensen al te wachten, benieuwd naar de goederen, op zoek naar koopjes, hopend op aanvulling van hun verzameling, noem maar op. Daarin werden ze niet teleurgesteld: 2 loodsen vol met spullen, buiten nog de nodige kramen, er was méér dan genoeg! Of ze kwamen gewoon voor de gezelligheid, want daarom staat de rommelmarkt van Abbenes ook bekend.

Rond de middag werd het droog en vulde in no time het terras zich met mensen, die koffie met vers gebakken koek nuttigden, een patatje, kroket of patatje. En ondertussen hopend op een winnend lot van het rad van avontuur, waar leuke prijzen te verdelen waren.

De vele vrijwilligers waren na afloop moe maar voldaan. Na weken spullen inruimen dan nu de grote finale, die het mooie bedrag van ca. € 17.000 netto opbracht. Heel hard nodig voor het onderhoud van de kerk, maar ook gaat er een deel naar St. Hoop van Albanië, Zorgerf Boerengeluk (zij sparen voor een duofiets) en St. Vluchtelingenwerk Haarlemmermeer.

Dank aan alle vrijwilligers, maar eveneens aan iedereen die de rommelmarkt heeft bezocht of op een of andere wijze heeft bijgedragen aan het slagen van dit evenement.

Opbellen
E-mail
Info