Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Geen pepernoten maar een heerlijke lunch van de Sint

De Goedheiligman geniet al lang van zijn rust na de drukke decembermaand, maar één cadeau heeft hij nog in Abbenes achtergelaten: een heerlijke lunch voor de bezoekers van de Soos! Hartelijk dank aan de Sint en zijn Pieten, en aan coördinator van de Sint bezoeken Astrid van der Luit!


De ruim 20 bezoekers kregen op dinsdag 12 april een heerlijke lunch voorgeschoteld door de vrijwilligers Nel, Corrie, Corrie en Elly. En er werd als extraatje een advocaatje met slagroom geserveerd, de kleur past goed bij de Pasen maar het is bovenal een traktatie.


De vrijwilligers hadden gezorgd voor heerlijke verse broodjes, diverse beleg, paasstol, maar ook voor een zelfgemaakte kippensoep en er werden kroketten gebakken. Dat was smullen dus! En dat deden de trouwe bezoekers dan ook.Na afloop van het eten was er een muziekbingo, gemaakt door de beheerster van het dorpshuis Erica van den Berg. Een super gezellige bingo, er werd lekker meegezongen. En als men er niet uitkwam, werd na afloop van het liedje de juiste titel bekend gemaakt.    Wat een gezellige middag, de bezoekers gingen voldaan en blij naar huis.Opbellen
E-mail
Info