Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Stamppotavond Meer Samen was smikkelen en smullen!De stamppotavond van Meer Samen op dinsdag 7 november was snel volgeboekt. Ca. 50 mensen hadden zich aangemeld en gezien de beperkte kook-capaciteit in het Praatpunt moesten de vrijwilligsters zich in de nodige bochten wringen om de stamppotten warm in het Praatpunt te krijgen.
Dat is prima gelukt en één voor één werden de rechauds bezet met heerlijk geurende stamppot. Het aanbod was zeer gevarieerd, naast de overbekende stamppotten als boerenkool, hutspot, andijviestamppot en zuurkool, was er ook stamppot met rode kool, met zuurkool met kip en appel, met shoarma en als laatste raadsherenpot. Misschien zijn we er nog wel eentje vergeten. Daarbij werd rookworst, gehaktballen, jus  en  stoofpeertjes geserveerd. Wat een variatie. Net als in de reclame 'al weer stamppot?' kun je dus wel iedere dag stamppot eten.


De meesten hadden nog nooit van raadsherenpot gehoord, maar dat maakte niet uit, want lekker was het wel. Alles was lekker! Het leuke was dat je van alles wat kon proeven, met het risico dat je teveel opschepte omdat het zo lekker was en daardoor niet alle soorten kon proberen. Tot slot kwam er nog een heerlijk toetje met Abbenesser bramenjam erop.


Een groot compliment voor alle koks: Jeannette, Jeanet, Lia, Lucy en Erica! Het was heerlijk dames en dat was ook wel te zien aan de lege schalen en pannen!

Opbellen
E-mail
Info