Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Was genieten op het OEV Zomerfeest op het Multifunctionele Evenementen Terrein

Zaterdag 2 juli was er na twee jaar -we zullen de oorzaak maar niet benoemen, daar is al genoeg over gezegd- weer een zomerfeest op het MFT, georganiseerd door de OEV. Het weer was goed en het feest was goed bezocht, door Abbenessers die er nog niet zo lang wonen en ook door mensen van buiten Abbenes die op een of andere manier een connectie met Abbenes of Abbenessers hebben.

Zanger Ronald de Lijzer heeft de hele middag en avond zonder noemenswaardige pauze opgetreden, wat de gezellige entourage compleet maakte. Er konden ook verzoeknummers worden ingediend dus voor ieder wat wils.

De OEV had uitgepakt met naast het eigen springkussen nog een heuse stormbaan. Daar werd door de kinderen de gehele middag druk gebruik van gemaakt zodat er zelfs iemand van de OEV bij moest staan om alles in goede banen te leiden. Ook werd er door de jeugd volop gevoetbald op het terrein.Verder waren er natuurlijk de nodige drankjes verkrijgbaar, kon er patat of iets van de BBQ worden gegeten. Op een gegeven moment was het vlees zelfs op, maar de meeste buiken waren toen al aardig gevuld. Alle kinderen tot 9 jaar werden op een ijsje getrakteerd door Appie!

Het slotstuk waren toch wel de dappere volwassenen die zich op de stormbaan begaven en hierin zéér fanatiek waren! Enkele doorgangen waren wel aan de krappe kant zodat sommigen een handje geholpen werden. Ze gingen zo hard dat aan het eind menigeen hard op het asfalt terecht kwam maar ze konden allemaal nog lachen.


Als laatsten gingen Ab en Sonja. Ook Sonja werd op het laatst door omstanders bevrijd uit de smalle doorgang en won de race. Maar naar uw reporter achteraf vernomen heeft was er sprake van vals spel. Ab werd halverwege de klim omhoog door vrouwelijke  omstanders gehinderd omdat zij op de hand van Sonja waren: hij werd vastgehouden aan zijn broek. Tja, dan valt het niet mee om omhoog te komen......

Weer een heerlijk zaterdag in ons dorp, fijn dat je weer veel mensen spreekt en ook nieuwe mensen leert kennen. Dankjewel vrijwilligers van de OEV!

Klik hier voor alle foto´s

Opbellen
E-mail
Info