Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

OEV Abbenes Dorpsbarbecue op 2 september 2017

Op zaterdag 02 september is het tijd voor de traditionele dorpsbarbecue, georganiseerd door de Oranje Evenementen Vereniging. Een evenement wat eigenlijk niet meer weg te denken is uit Abbenes.

Na de schoolvakantie nog even bij elkaar komen om de vakantie ervaringen uit te wisselen en dan gaan we allemaal weer ons dagelijkse levantje in, maar voordat we dat gaan doen eerst nog een avondje gezelligheid op het MFT.

De locatie is zoals gebruikelijk op het MFT aan de van Voorstlaan in Abbenes. De bar gaat open om 17.00 uur en om 18.00 uur worden de barbecues aangezet. U kunt zelf barbecueën op de gereed staande barbecues. Gezellig met elkaar het eten gereedmaken en ook aan de barbecues gezellig met elkaar kletsen.

De muzikale omlijsting zal dit jaar weer verzorgd gaan worden door een echte Abbenesser. 

Abbenesser Henk van Asselt zorgt voor live muziek op dit evenement.

 
Op maandagavond hebben vrijwilligers de pakketten opgehaald in het dorp. Woont u buiten het dorp of heeft u de vrijwilligers gemest ?? Geen nood want tot en met woensdag 30 augustus kunt u nog pakketten bestellen en daarna nog twee dagen tegen een hoger tarief.

Nog een bestelling doorgeven ?? Bel snel met Wendy Verboom 06-2816 8225 (Liefst na 18.00 uur of stuur een e-mail naar oev@abbenes.net met uw bestelling.