Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

OEV Abbenes Dorpsbarbecue op 18 september 2021
Viering 75 jaar vrijheid!


Dit jaar gaat OEV Abbenes toch weer een dorpsbbq organiseren alleen, zoals alles het afgelopen 1.5 jaar, anders dan anders….Helaas !!

Ze komen dit jaar niet langs de deuren omdat er dit jaar geen BBQ pakketten te bestellen zijn maar iedereen krijgt 5 verschillende soorten vlees, namelijk saté, hamburger, worst, filetlapje en een kippenpootje en omdat we vorig jaar 75 jaar vrijheid vierden mogen ze deze maaltijd aanbieden omdat de gemeente Haarlemmermeer hiervoor een subsidie heeft verstrekt.

Mag u om een bepaalde reden dit niet eten dan vernemen zij dat graag van u en hopen samen een oplossing te vinden.

De maaltijd mogen zij u gratis aanbieden echter vragen ze een bijdrage van euro 5.00 per persoon omdat de kosten hoger zijn dan de subsidie welke ze hebben mogen ontvangen.

Indien u bij uw aanmelding uw mobiel 06 nummer vermeldt zullen zij u een Tikkie sturen voor het aantal deelnemers.  Consumpties in het dorpshuis zijn voor eigen rekening. In het dorpshuis kunt u deze dag betalen met contant geld, via pin en de oranje OEV munten.


Wel zal iedereen zich aan een aantal corona regels moeten gaan houden tijdens deze dorpsbbq en daarom hebben ze als locatie dit jaar gekozen voor het DORPSHUIS PLEIN in plaats van het MFT.    


Omdat ze de 1,5 meter regel niet willen hanteren tijdens de dorpsbbq moet u zich van te voren aanmelden (uiterlijk woensdag 15 september) via e-mail adres oev@abbenes.net – NIET via Facebook of Messenger !! – en voor dit evenement is een coronatoegangsbewijs nodig !!
Dit kan een negatieve testuitslag zijn via www.testenvoortoegang.org (van minder dan 24 uur voor het evenement), een volledig vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (minder dan 6 maanden geleden). Je kunt één van deze 3 coronatoegangsbewijzen laten zien via de CoronaCheck-app.

Kinderen onder de 13 jaar mogen zonder coronatoegangsbewijs naar binnen. Kinderen vanaf 13 jaar moeten een coronatoegangsbewijs hebben.

Het dorpshuisplein gaat om 16.00 uur open en de coronacontrole duurt tot 17.00 uur. In dit tijdsblok moet u dus naar binnen, lukt u dat niet laat het ons dan weten in uw aanmelding.  


De BBQ’s gaan om 17.00 uur aan en we hebben livemuziek vanaf 18.30 tot 20.30 uur.
Zanger Ronald de Lijzer zal voor u optreden. Hij heeft een heel ruim repertoire dus het zal zeker zeer gezellig gaan worden.


Om het evenement door te mogen laten gaan moet iedereen wel zitten. Dat zijn nu eenmaal de regels om toestemming te krijgen in deze tijd. OEV Abbenes hoopt natuurlijk ook dat ze weer terug naar het normale mogen binnenkort.

Het maximaal aantal deelnemers voor deze dorpsbbq is 200 dus wacht niet te lang met aanmelden op e-mail adres oev@abbenes.net want VOL = VOL.

Ondanks de vele regels hoopt OEV Abbenes op veel animo en een gezellige dag !!

Tot zaterdag 18 september :
Bestuur OEV Abbenes


Activiteit : Dorpsbbq met livemuziek
Datum : Zaterdag 18 september
Locatie : Plein dorpshuis Het Praatpunt
Kosten : Euro 5.00 per persoon 
Aan
vang : 16.00 uur
Aanmelden via e-mail : OEV@ABBENES.NET  - Uiterlijk woensdag 15 september
Opbellen
E-mail
Info