Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Geen vergunning voor Dorpsbarbecue OEV


De dorpsbarbecue van de OEV staat of beter gezegd stond gepland voor zaterdag 3 september. Ondanks dat de barbecue op het OEV terrein is, dient daar bij de gemeente Haarlemmermeer toch een vergunning voor te worden aangevraagd. En daar ging het mis.....

De Formule 1 race in Zandvoort gooide dit eerste weekend van september net als vorig jaar
roet in het eten: de aangevraagde vergunning wordt niet verleend omdat alle hulpdiensten stand by moeten staan voor calamiteiten op of rond het circuit van Zandvoort.

Het bestuur van de OEV heeft de mogelijkheden en data onderzocht om de dorpsbarbecue in een ander weekend te houden. In september is er geen enkele zaterdag gevonden dat dit dorpsfeest georganiseerd kan worden en daarom moeten we helaas de barbecue dit jaar overslaan. Voor volgend jaar heeft het bestuur nu het voornemen om in de maand juni een BBQ te gaan organiseren want dan is het wat betreft andere evenementen rustiger.

We vinden het als bestuur van de OEV erg jammer en hebben nu bedacht om toch iets leuks te organiseren na de vakantie. De eerst volgende beschikbare datum is zaterdag 1 oktober. En het wordt een pubquiz!!! Noteer alvast deze datum !!

Opbellen
E-mail
Info