Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

OEV Abbenes online carnaval muziek bingo werd weer een succes.

Zaterdag 11 februari ging Oranje Evenementen Vereniging (OEV) Abbenes weer een keer online. Nee, niet omdat we niet bij elkaar mochten komen maar gewoon omdat er veel vraag naar een online bingo was en op deze manier konden er meer én  bingo liefhebbers van veraf mee doen. Zo was ook het Brabantse Klundert weer vertegenwoordigd bij deze online carnavals muziekbingo.

Er hadden zich weer heel veel deelnemers aangemeld en bestuurslid Jimmy was dagen en avonden bezig om de liedjes te bewerken, teksten erbij zetten (150 liedjes!!) en hij had ook iets nieuws bedacht. Hij ging gebruik maken van een greenscreen zodat de OEV bestuursleden ook in de muziekclip konden "meespelen".


Zaterdagmiddag werd aan het opbouwen van de 'studio' begonnen. Het was met recht studio-waardig. Camera's, laptops en de belichting werden geïnstalleerd en de zaal sfeervol versierd. Het was nog een hele klus om alles op tijd af én werkend te krijgen. Ook was er in de middag nog speciale aandacht voor Erica want zij was op deze dag, 11 februari 2023, precies 20 jaar lid van het bestuur van OEV Abbenes en werd heel terecht in het zonnetje gezet.

Om 19.00 uur zouden we live gaan maar dat lukte helaas niet omdat nog niet alles in gereedheid was. Het werd dus een kwartiertje later maar dat mocht de pret niet drukken.

De carnavalsnummers konden lekker meegezongen worden door de tekst die eronder meeliep -knap gedaan Jimmy- net zoals bij karaoke. En menig deelnemer verbaasde zich over de carnavalsliedjes die niet altijd even bekend waren maar met maffe zangers als 'vieze Jack' en liedjes met teksten als 'Oma wil een toyboy' of 'Jacqueline waar is de vaseline' en nog veel meer. Jimmy had als dichterlijke vrijheid in de teksten ook nog namen van OEV leden verwerkt wat tot hilariteit leidde. Er ging een wereld aan carnavalsliedjes open en er is veel gelachen!

Er waren 3 prijzen per ronde. Wie 1 rijtje vol had won een waardebon en gift van Linnies Fashion en Home. Wie 2 rijtjes vol had won een slagroomtaart van Bakkerij Van Leeuwen en een volle kaart leverde een diner voor 2 personen op bij Lowietje aan de Kaag.

Deze prijzen hadden we ook in de tweede ronde en het was wel jammer dat we 3 winnaars teleur moesten stellen voor de dinerbon van de volle kaart, want er waren vier deelnemers die tegelijk bingo hadden voor deze hoofdprijs. Het rad bepaalde uiteindelijk wie lekker uit eten kon. De andere drie  kregen een troostprijs. Hierna volgde nog een verloting voor het gratis lot dat iedereen had ontvangen.

Ook werden de winnaars bekend gemaakt wie het leukste verkleed was want heel veel deelnemers hadden zich verkleed en stuurden een foto in. 

Even na 24.00 uur was het afgelopen dus OEV Abbenes had weer voor een avondvullend programma gezorgd.  Zondags konden de prijzen in het dorpshuis de gewonnen prijzen ophaald worden.
Het was weer een super gezellige avond.

John presenteerde de avond als Prins Carnaval en hij had een mooie outfit aan dankzij Frank Oosterhof. Frank bedankt !!

De volgende bingoavond organiseert dorpshuis Het Praatpunt en dat is de Pasen Taarten Bingo met alleen maar taarten. Deze bingo avond is op zaterdag 8 april. Deze avond is in het dorpshuis en daar  kunnen slechts 100 deelnemers worden ontvangen dus wilt u erbij zijn, dan kunt u beter nú alvast  reserveren want vol is vol!

Reserveren kan via e-mail adres : dorpshuis@abbenes.net

Drie rondes zullen er zijn voor € 15.00 en u krijgt een gratis lot voor 2 verlotingen.
Ook zijn er extra lootjes te koop voor de grote verloting met 50 taarten !!
Prijs voor de extra lootjes is € 1,00 per stuk

Hieronder enkele foto's. 

  • Installeren
  • OEV ook verkleed
  • Erica 20 jaar OEV
  • Greenscreen werkt goed
  • Volle bingokaart
  • Deelnemers verkleed
  • Nog meer verkleed
  • De winnaars
  • Gezellige avond
Opbellen
E-mail
Info