Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!

Jeugdtoernooi SV Abbenes 

SV Abbenes organiseerde dit jaar een jeugdtoernooi aan het begin van het seizoen voor de F en E. Rob Jansen, Rob Smit en Christa Nederhoff hebben uiteindelijk 5 F en 5 E teams bij elkaar gekregen om er een gezellig toernooi van te maken.

Nederhoff: “Een toernooi aan het begin van het voetbalseizoen is een mooie kans om weer even in het spel te komen zo na de zomerstop. 

Afgelopen zaterdag kwamen Kagia, Dios, Zevenhoven en Meerburg op bezoek bij de kleine sportvereniging in Abbenes. Het was die dag prachtig weer waardoor er ook veel kijkers langs de lijn waren en iedereen ging voor de winst maar er was ook heel veel sportiviteit.

In de ochtend speelden de jongens en meiden van de F-teams en de winnaar is uiteindelijk Dios geworden. Het F-team van Abbenes was 3 e.

In de middag waren de E-teams aan de beurt. In die poule is Meerburg nummer 1 geworden.

Het E-team van Abbenes speelde voor het eerst in hun nieuwe tenue, gesponsord door Miek Stap, en zijn uiteindelijk 5 e geworden.

                                            De E-Junioren in hun nieuwe tenues.

Ook streden de jongens en meiden voor de penalty bokaal. Dit houd in penalty’s scoren in een groot doel met een volwassen keeper op doel. De kinderen streden hier fanatiek voor en ook de keepers deden hun uiterste best. De penalty bokaal voor de F is uiteindelijk gewonnen door Robin Elst en voor de E door Merlijn Blesgraaf.

Alle teams kregen mooie bekers en natuurlijk ook de winnaars bij het penalty schieten. Deze bekers zijn beschikbaar gesteld door het Engelse bedrijf Pentagon International BV gevestigd in Oude Meer nabij de luchthaven Schiphol. Pentagon International is een expediteur gespecialiseerd in transporten wereldwijd. Een transport oplossing met gebruik van alle modaliteiten. Meer info op de website www.pentagonfreight.com
John van den Berg overhandigde namens Pentagon International BV de bekers aan de aanvoerders van de F-Junioren en Robin Elst.

       


Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook bij ons komen voetballen? Sportvereniging Abbenes heeft nog plaats voor F, E, D en senior leden. Op woensdag wordt er getraind voor de jeugd, kijk voor meer informatie op www.svabbenes.nl

Opbellen
E-mail
Info