Welkom bij  dorpswebsite Abbenes.net!!


Online Kerst (muziek) bingo 2021 weer een groot succes.


Zaterdag 11 december 2021 organiseerde OEV Abbenes weer een online kerst muziek bingoavond. Op deze dag stond eerst de kerstmarkt gepland maar dat kon helaas door de pandemie geen doorgang vinden. Om toch iets leuks te organiseren besloot OEV Abbenes om weer een kerst (muziek) bingo te organiseren.

Twee rondes gewone bingo met cijfertjes en 1 ronde met muziek. De voorverkoop begon en binnen 4 dagen waren alle 100 bingokaarten verkocht. Besloten werd om er nog 75 kaarten erbij te drukken. Het lukte inderdaad om alle 175 kaarten te verkopen en moesten uiteindelijk toch nog liefhebbers teleur te stellen omdat we uitverkocht waren.

Ook de verkoop van de lootjes ging super. We hadden 1000 lootjes beschikbaar en ook deze waren vroeg allemaal uitverkocht.

Dan komt het volgende klusje voor de organisatie. Prijzen voor de bingo en de verloting bij elkaar krijgen. Dankzij de vele sponsoren en met het deelnemersgeld aankopen doen hadden we weer 159 prijzen beschikbaar. 

De hele zaterdag is het technische team bezig om de studio in te richten in dorpshuis Het Praatpunt en om het decor in orde te maken.  De prijzen werden verdeeld per ronde.

Om half zeven begon de live stream en om 19.00 uur was de kerstman aanwezig om de bingoavond te presenteren. Eerst 2 rondes gewone bingo en daarna de gezellige muziek bingo. Het was weer een super gezellige avond. 

De deelnemers reageerden enthousiast :

Wendy Verboom :
We hebben weer genoten en een mooie avond gehad! Bedankt alle kanjers van oev en vrijwilligers die geholpen hebben! Dank voor jullie tijd, energie en liefde die er elke keer weer in gestopt wordt om anderen weer een leuke avond te laten beleven! Zonder jullie is er niks aan!🙌🏼🍀❤️

Moniek van Leeuwen : Het was weer een feestje, leuk dat de valentijnsbingo er ook weer komt ❤

Brigitte Verhaar : Wij hebben genoten!! - Super gedaan !!

Gerda Vink Voskuyl : In één woord!! GENOTEN!!!!

En zo konden we nog wel even doorgaan met alle ontvangen positieve berichten. Op zondag kwamen alle prijswinnaars naar het dorpshuis om de gewonnen prijzen op te halen en dan hoor je alle enthousiaste verhalen van de deelnemers hoe ze een gezellige avond hebben beleefd in de lockdown tijd met een hapje en een drankje. Direct werd er ook weer gevraagd wanneer de volgende bingoavond was en daarom hebben we maar direct weer een avond geprikt. Dat gaat 12 februari worden. een ONLINE VALENTIJNS MUZIEK BINGO.

De technische mensen van OEV Abbenes richten de studio in.

Alle camera's op de juiste plaats om alles goed in beeld te brengen.

De Kerstman is ook dit jaar weer aanwezig om de bingo te presenteren... HO HO HO...

Er waren heel veeeeeeeel prijzen te winnen !! Maar liefst 159 prijzen !!!

De deelnemers maakten er een gezellige avond van ondanks de lockdown. Ook buiten Abbenes !!

Maar de buren deden ook gezellig mee en kijken alweer uit naar de Valentijns muziek bingo avond :

Opbellen
E-mail
Info